Martijn Krabbé reageert op The Voice-ruzie met Anouk

Duidelijk.

Lees ook

Het was hét onderwerp van gesprek op social media afgelopen vrijdag: The Voice-presentator Martijn Krabbé en coach Anouk die in een verhitte discussie raakten tijdens de crossbattles. Martijn reageert nu op alle ophef rondom die ruzie.

Discussie

Anouk en Martijn waren het afgelopen vrijdag niet met elkaar eens. Anouk kon haar ogen niet geloven toen deelneemster Daphne er ten koste van Sanne met de winst vandoor ging. Daphne vergat namelijk een deel van haar tekst tijdens het optreden, maar kreeg toch het voordeel van de twijfel van stemmend Nederland.

Lees ook: Anouk klapt uit de school over ruzie met Lil' Kleine

Reactie

"Dat was wel echt gewoon een flater. Je zal bijna zeggen dat het vooropgezet is gewoon, kan bijna niet. Maar goed, dat terzijde", reageerde Anouk op de uitslag. Martijn was het daar duidelijk niet mee eens. "Dat kan je niet zeggen!", reageerde hij. En zo ging het nog even door…

Inmiddels heeft Martijn gereageerd op alle commotie. Hij laat tegenover het AD doorschemeren Anouk nog niet gesproken te hebben na de ruzie. "Dat hoeft ook niet. Dit gebeurt in de hitte van de strijd."

Doorgestoken kaart

Van doorgestoken kaart is volgens Martijn geen sprake. "Het is een mening. Madonna is geen goede zangeres, maar is wel de grootste vrouwelijke ster die we ongeveer gehad hebben. Kan ze zingen? Ik denk van niet", legt hij uit. "Als je mee mag doen met The Voice dan kan je zingen. Iedereen is goed. Daphne is ook goed, maar ze had vrijdag een heel slecht optreden. Dat wordt je dan vergeven door de kijkers", aldus Martijn.

Hij sluit zijn statement af met een duidelijke boodschap. "Weet je wat het is met spelregels, als je wint dan zijn het hele goede spelregels. Als je verliest heeft altijd iemand anders het gedaan."

Bron: Shownieuws | Beeld: The Voice of Holland

Laatste nieuws

Zie ook