De nieuwe datingshow op Netflix waar iedereen het over heeft

De serie krijgt een reünie aflevering.

Lees ook

Grote kans dat deze serie je nieuwe guilty pleasure gaat worden. Love is Blind is ontzettend populair en dat is dan ook niet zonder reden. De datingshow is een mix van Married at First Sight en Love Island, en dat kan alleen maar veel goeds beloven! 

Love is Blind

Deelnemers van het programma gaan op date, maar mogen elkaar daarbij niet zien. Als de vonk overspringt, doen ze een aanzoek en als dat geaccepteerd wordt, mag het stel elkaar eindelijk zien.

Lees ook: Zien: eerste trailer nieuwe datingshow Love is Blind

Reünie special

De serie volgt de stellen als zij – zoals de streamingdienst het beschrijft – “proberen een fysieke connectie te vormen die even sterk is als hun emotionele band”. Het grote verschil met de serie Married At First Sight is dat de deelnemers elkaar voor het huwelijk wel al spreken.

Voor degene die al begonnen zijn met bingewatchen: goed nieuws! Er komt namelijk een reünie special van de serie. Netflix kondigt op Twitter aan dat het avontuur voor de koppels er nog niet op zit. Tijdens de reünie aflevering krijgen kijkers antwoord op al hun vragen. We hoeven niet heel lang meer geduld te hebben; op 5 maart is de aflevering te zien op Netflix.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook