Oude bekende keert terug in reboot Gossip Girl

Jááá! Hier hebben we al die tijd op gewacht.

Lees ook

Jááá! Hier hebben we al die tijd op gewacht. Na acht jaar keert de populaire serie Gossip Girl weer terug.

Nieuw verhaal

Dit keer geen verhaal over Serena van der Woodsen of Blair Waldorf, maar een compleet nieuwe verhaallijn. Dit verhaal gaat over een groep rijke New Yorkers op een privéschool in de Upper East Side.

Er zullen een aantal populaire gezichten in de serie verschijnen. Voor de trouwe fans van de serie is er ook iets om naar uit te kijken. Een oude bekende keert namelijk terug.

Lees ook: Deze actrice gaat de hoofdrol spelen in Gossip Girl reboot

Bekende gezichten

Degene die sowieso terugkeert in de serie is Kristen Bell, de verteller van het Gossip Girl-verhaal. Haar bekende stem zal ook de komende afleveringen vertolken en je meenemen door alle gebeurtenissen.

Een aantal nieuwe geizchten zijn onder anderen Whitney Peak (Molly's Game), Eli Brown (The F**ck-It List), Emily Alyn Lind (Doctor Sleep), Johnathan Fernandez (Lethal Weapon) en Jason Gotay (Peter Pan Live!).

Het is nog niet bekend vanaf wanneer de serie te zien gaat zijn. Of we in Nederland kunnen meesmullen van de Gossip Girl reboot is nog maar de vraag. De serie wordt namelijk exclusief voor HBO Max gemaakt. Nog even afwachten dus!

Bron: RTL | Beeld: Gossip Girl

Laatste nieuws

Zie ook