Monique en Roxeanne niet aanwezig op verjaardag schoonmoeder Rachel Hazes

En dít is de reden.

Lees ook

Sinds kort vormen Monique Westenberg en André Hazes weer een setje. De verzoening van de twee vond plaats, nadat André en Bridget hun relatie beëindigde. Dit betekent dat Rachel weer schoonmoeder is van Monique. Echter was Monique nergens te bekennen op de verjaardag van haar schoonmoeder. En ze was niet de enige…

Verjaardag

André vertelde aan Shownieuws wat de reden is dat Monique ontbreekt op de verjaardag. "Nee, Monique… We hadden geen oppas voor de kleine. Dus ik ben lekker met mijn mannen."

Lees ook: André Hazes reageert op coronavirus

Roxeanne Hazes

Ook wordt er gevraagd of zijn zus Roxeanne van de partij zal zijn, maar daar kan de zanger niks op antwoorden. "Ik heb geen flauw idee wie er allemaal komt. Ik weet dat mijn eigen band komt en mijn eigen mensen. Dus ik heb ook met Djarno afgesproken van, kom alsjeblieft ook als ik er ook ben, want dan loop ik niet in mijn eentje naar binnen."

Eind vorig jaar werd bekend dat Bridget en André een setje vormden. De twee zijn drie maanden gelukkig geweest, want in februari zetten ze een punt achter hun relatie, omdat er teveel media aandacht voor was. Niet lang daarna maakte André bekend dat hij weer terug is bij zijn oude liefde Monique, met wie hij zoontje André junior kreeg.

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR, Kijk

Laatste nieuws

Zie ook