Waarom huisgenoten de beste familieleden zijn die je je kunt wensen

Herkenbaar!?

Lees ook

Samen onder één dak wonen brengt zoveel meer met zich mee dan alleen gesplitte huur en minder leefruimte.

Lees ook: Hilarisch: student krijgt extreme lijst aan eisen van nieuwe huisgenoot

Roomies 4 life

1. Je kiest je huisgenoten zelf, in tegenstelling tot je familie
Je stelt je eigen familie samen. Het is net de Sims! Als je echt even gek wil gaan, kun je zelfs nieuwe namen instellen eh.. verzinnen. Sandra heet bijvoorbeeld vanaf het moment dat ze is ingetrokken Henk. Waarom? Gewoon, omdat het kan.

2. Met een beetje geluk heb je je eigen Gordon Ramsey
Dat is echt het mooiste wat er is: een huisgenoot hebben die goed kan koken. Altijd lekker eten op tafel, niet continu ontzettende sneue tosti's naar binnen hoeven werken.. Wat een droom! Sowieso is het chill dat er altijd wel iemand voor je kan koken als je hier zelf te lui voor bent. Living the dream! Je hebt je mammie niet meer nodig om om je te voederen.

3. Er is altijd wel iemand die iets te eten of drinken voor je heeft
Geen brood meer of iets anders om op te kauwen om je maag mee te vullen? Geen paniek! Je huisgenoten zijn de redders in nood. Sneetje brood kunnen ze wel missen (of een heel brood als je écht honger hebt, natuurlijk!).

4. Beetje ziekjes?
Ze zullen voor je zorgen. Het is net een huwelijk: in voor- en in tegenspoed. Drie keer met je vingers knippen.. eh, typen in de huis-app en er komt een kruik aan en een kopje thee met honing.

5. Huisfamiliefeestjes zijn hoe dan ook beter dan de verjaardag van je zusje
Alles kan en alles mag. Niemand kijkt je raar aan als je je vierde wijntje inschenkt binnen een kwartier of wanneer je je beste moves laat zien aan de rest. En niemand zeurt om de troep, want jullie maken die pestzooi samen! En je ruimt het ook samen op. Toch?

6. Gênante foto’s van datzelfde feestje?
Niks aan de hand, want het is een ongeschreven regel dat deze binnen het huis blijven. Jullie hebben immers allemaal een nogal heftige collectie aan chantagemateriaal van elkaar, dus je snijdt je in eigen vingers als je één van die pareltjes doorstuurt.

7. Volgende dag brak van het avondje gek gaan?
Appje met een noodkreet eruit naar je huisgenootjes en de bezorgservice is zo goed als onderweg. Maccie, lekker vers broodje van de bakker of gewoon een puur overlevingspakket, ze houden van je, dus gaat dit voor je halen. Jij bent immers out in het gaan in bed en kan gewoon écht niet opstaan.

8. Even je dag niet?
Je kunt tegen ze aanzeiken als het even tegenzit. Zeurmodus: AAN! Gratis psycholoog aan huis! Nog beter als ze een studie volgen waarbij ze leren om naar je te luisteren en je helpen zoeken naar een oplossing. Een uitlaatklep waar je altijd gebruik van kan maken. Lekker je hart luchten. I-DE-AAL!

9. Fiets kapot? Pak gewoon een ander
Er staat er vast wel een voor de deur waar je op weg kunt sprinten naar je afspraak. Huisgenoten delen alles. Toch?

Bron: Upcoming | Beeld: Gossip Girl

Laatste nieuws

Zie ook