Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Abonnee winactie: 100x kijkcode van Pathé Thuis voor een filmavondje

Doe mee!

Abonnee winactie: 100x kijkcode van Pathé Thuis voor een filmavondje

Naast de gewone winacties, hebben we speciaal voor Grazia abonnees ook extra winacties. Deze keer maak je 100x kans op een Pathé Thuis code. Doe snel mee!

Fashion films

Afgelopen weken stonden in het teken van Fashion Weeks. We hebben weer kunnen smullen van kiekjes van aanwezige fashionista’s, inspirerende catwalkmomenten en front row’s gevuld met uitdagend geklede beroemdheden. Gelukkig hoef je voor de meest geraffineerde fashion niet meer naar het buitenland af te reizen – of überhaupt van je bank af te komen. Bij VOD-dienst Pathé Thuis kijk je namelijk op ieder moment, gewoon vanuit huis de mooiste films waarin de mode je om de oren vliegt.

Bij fashion films denk je al gauw aan iconische klassiekers als The Devil Wears Prada waarin Meryl Streep met één blik een volledige collectie afkeurt, of aan Clueless waarin Cher over het schoolplein huppelt in haar geruite ensemble. Toch zijn er nog veel meer films waarin de outfits om door een ringetje te halen zijn. Denk aan de klassieker Zoolander, een satire over de mode-industrie, of het modebewuste drama Brooklyn waarbij een Ierse immigrante het moet zien te redden in Brooklyn. Maar ook de Academy Award-winnende film Memoirs of a Geisha waarin prachtige Japanse looks voorbij komen, glitter & glamour in de musical Dreamgirls en Nocturnal Animals die is geschreven, geregisseerd én geproduceerd door modeontwerper Tom Ford.

Doe mee!

De code die je kunt winnen is geldig voor alle huurfilms op Pathé Thuis; met 1 code kun je 1 film t.w.v. €5,99 bekijken. De code is geldig tot het einde van het jaar. Winnen? Vul onderstaand winformulier in en wie weet zit jij binnenkort lekker met popcorn en een filmpje op de bank! Let op: alleen abonnees kunnen meedoen aan deze actie. Vul als opmerking je abonneenummer in. Nog geen abonnee? Klik hier.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 31 maart 2020. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.