Josh Veldhuizen beleeft angstige momenten door coronavirus

Dat was even schrikken.

Dat was even schrikken voor Josh Veldhuizen en haar man Nick: beiden zijn namelijk positief getest op het coronavirus. Maandagavond werd Nick onwel en later is het hele gezin getest op het virus.

Quarantaine

"Nick kreeg het steeds benauwder, waardoor ik uiteindelijk een ambulance moest bellen. Hij werd meegenomen naar het ziekenhuis en daar verder onderzocht en getest", vertelt ze in een uitgebreide story op Instagram.

"Nadat hij zich een paar uur later wat beter voelde, mocht hij naar huis."

Lees ook: 10x de leukste foto's van Alexis

Koorts

Later werd voor de zekerheid een test afgenomen bij Josh en Alexis, al zeiden de artsen dat de kans klein was dat ze het virus zouden hebben. Echter bleek ook Josh besmet te zijn.

Josh laat weten geen hoge koorts te hebben gehad en dat het naar omstandigheden goed gaat. Inmiddels gaat het ook met Nick gelukkig weer veel beter.

Q U A R A N T A I N E // Dat was best wel even schrikken: Nick ik zijn beide positief getest op COVID-19 en zitten sinds dinsdag officieel in quarantaine. 😷 Maandagavond werd Nick onwel; hij kreeg het steeds benauwder waarop ik uiteindelijk een ambulance moest bellen. Hij werd meegenomen naar het ziekenhuis en daar verder onderzocht en getest. Nadat hij zich een paar uur later wat beter voelde mocht hij naar huis. Voor alle zekerheid werd uiteindelijk ook een Corona-test afgenomen, maar de artsen gaven zelf aan dat dat iets zeer onwaarschijnlijks zou zijn. Behandelende artsen op de IC droegen zelfs niet allemaal mondkapjes. Toen we een dag later de de test-uitslag kregen, bleek die tot onze grote verbazing positief: Nick was besmet met het corona-virus. (Hoewel we niet in risicogebieden zijn geweest.) Een dag later, afgelopen woensdag, zijn ook Alexis en ik getest. Alexis bleek gelukkig niet besmet te zijn, maar mijn uitslag was positief. Ik heb geen hoge koorts gehad en voel me – naar omstandigheden – prima. Dinsdag en woensdag was ik wel wat grieperig, maar nu best alweer okee. Nick is ook aan de betere hand. We doen er samen alles aan om Alexis te beschermen en volgen alle richtlijnen die GGD adviseert. Alexis vindt het vooral heel gezellig om met papa en mama hele dagen thuis te zijn. 💕👶🏼 De GGD heeft contact opgenomen met iedereen met wie wij de dagen ervoor in contact zijn geweest. Ik had zondag op maandag nog een evenement, dus de GGD wilde iedereen informeren om paniek te voorkomen. Omdat ik toen nog geen symptomen vertoonde, is de kans dat iemand via mij besmet is geraakt bijzonder klein. Wat dat betreft vertrouwen we op het oordeel van de GGD. Nick en ik focussen ons op beter worden en op de zorg voor Alexis. Ik heb enorm veel respect voor de GGD en alle mensen in de zorg. Wij hebben hen nu allemaal extra hard nodig. Wees allemaal dus extra voorzichtig en neem de situatie serieus. Werk thuis als je griepverschijnselen hebt en en bel je huisarts of de GGD als deze verergeren. Ik verwacht dat de overheid binnenkort strengere maatregelen zal treffen, want we moeten de te hoge pieken in ziekenhuizen echt voorkomen! (Zie stories) ❤️

Een bericht gedeeld door J O S H V E L D H U I Z E N (@joshveldhuizen) op

Bron & beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws