Steenrijk, straatarm zorgt voor veel emoties bij kijkers

Ontroerend!

Lees ook

In veel huishoudens kwamen de tissueboxen gisteren weer tevoorschijn, doordat kijkers het bij Steenrijk, Straatarm maar moeilijk droog konden houden.

Enorme kostenpost

Het arme gezin wist gisteren weer bij veel kijkers de gevoelige snaar te raken. Naast dat de vaders van de kinderen van de alleenstaande Patricia niet bijdragen in de kosten van haar kroost, is de moeder van drie ook in haar eentje voor hen verantwoordelijk.

Daarnaast zorgt de enorme kostenpost van het huis veelal voor een lege portemonnee.

Lees ook: Veel kritiek op 'arm' gezin in Steenrijk, Straatarm

Een hart onder de riem

Vanwege een gekke constructie kunnen Patricia en haar kinderen Denise, Rick en Caitlyn namelijk niet naar een goedkopere woning, wat de financiële zorgen al voor een groot deel zou wegnemen.

Tijdens de aflevering ontsnapt het gezin voor een week aan hun huidige leven en mogen ze eventjes leven in de weelde die feest-dj Maurice Huismans hen biedt. En dat zorgde regelmatig voor een emotioneel moment.

Kijkers steken Patricia en haar kinderen online daarom graag een hart onder de riem. "Oh Patricia, wat heb jij geweldige kinderen. Echt geweldig" en "Wat een lieve mensen uit het 'arme' gezin", aldus enkele reacties op Twitter.

Bron: RTL | Beeld: Twitter, Steenrijk, Straatarm

Laatste nieuws

Zie ook