Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Werknemers klappen uit de school over 'verschrikkelijke' Ellen DeGeneres

Oei...

Werknemers klappen uit de school over 'verschrikkelijke' Ellen DeGeneres

NikkieTutorials sprak zich eerder in De Wereld Draait Door al negatief uit over de Amerikaanse presentatrice Ellen DeGeneres, maar nu klappen ook haar werknemers uit de school: "Een van de gemeenste mensen ter wereld."

Tweet

Hoewel Ellen eerder nog als een aardig en genereus persoon werd gezien, wordt er nu veelal over de presentatrice gesproken als een gemeen persoon. De aanleiding voor al deze negatieve reacties was een Tweet, geplaatst door de Amerikaanse komiek Kevin T. Porter.

Lees ook: NikkieTutorials vertelt alles over chantage bij The Ellen Show

Oproep

"Op dit moment hebben we allemaal een beetje vriendelijkheid nodig. Je weet wel, dat waar Ellen DeGeners het altijd over heeft!", schrijft hij in de Tweet. "Want ze is ook berucht als een van de gemeenste mensen."

Daarna riep hij zijn volgers nog op om ook verhalen over Ellen te delen. "Reageer hierop met de meest krankzinnige verhalen die je hebt gehoord over Ellen, en ik zal voor iedere reactie $ 2 doneren aan de voedselbanken", aldus Kevin.

Verhalen

Na deze Tweet begon stroomden de reacties binnen, met ieder weer een ander negatief verhaal over Ellen. "Ik was haar persoonlijke assistent bij een Letterman Special. Haar lijstje met eisen was 50 items lang. Eén daarvan was een vegetarische soort bloemkoolchips die zelden wordt verkocht, dus ik moest naar 15 verschillende supermarkten rijden om die te vinden. Terwijl ze die bloemkoolchips later nooit heeft aangeraakt", schrijft iemand op Twitter.

Een andere voormalig medewerker schrijft: "Ik was haar manager gedurende een jaar. Het eerste wat ik leerde is dat, als ik een andere klant aan de lijn had, ik moest zeggen dat er een noodgeval met mijn kinderen was, waardoor ik kon ophangen en haar aan de telefoon kon krijgen. Ellen wilde nooit teruggebeld worden, anders was je ontslagen."

En zo gaat het nog wel even door. Ellen heeft tot op heden zelf nog niet gereageerd op alle ophef.

Bron: AD | BeeldL Twitter, BSR