Bibi Breijman doet boekje open over sex na de bevalling

"Het was raar"

Lees ook

Sinds de geboorte van Teddy zit Bibi Breijman (28) op een roze wolk. Speciaal voor Grazia deed ze een duo-shoot met haar dochter en vertelt ze over de eerste keer sex met Waylon na haar bevalling.

Stiekem

Victoria Koblenko liet eerder weten dat ze de eerste keer na de bevalling erger vond dan de ontnaagding. In andere woorden: vreselijk veel pijn. Bij Bibi was dat anders. "Bij mij deed het geen pijn, maar ik vond het wel raar om ‘het’ als moeder weer te doen. Omdat je altijd denkt: iedereen heeft sex behalve mijn ouders. En dan ben je zelf ineens ook die ouder. Dat maakte het een soort van spannend, alsof je het stiekem moet doen."

Lees ook: Bibi Breijman over huwelijk met grote liefde Waylon

Aantrekkelijker

Ze voelde zich niet onzeker over haar nieuwe vorm en sexiness. "Daar ben ik niet mee bezig geweest. Hallo, je hebt net een prestatie geleverd en iets moois op de wereld gezet. Willem heeft me daar alleen maar mee gecomplimenteerd, dus ik heb geen moment getwijfeld of hij me nog sexy vond. Ik denk dat je voor een man alleen maar nog aantrekkelijker kan worden als je ook de moeder van zijn kind bent. Daar hoef je geen stoeipakje voor aan te trekken. Het is toch juist zo dat de liefde alleen maar groeit nadat je samen een kind hebt gekregen? Dan maakt het niet uit of je nog een buikje hebt of niet."

Het hele interview lees je in de nieuwe Grazia die nu in de winkel ligt. Online bestellen? Dat kan hier.

Tekst: Anette de Vries | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook