Zo ziet de knappe zoon van Joop van den Ende eruit

Oeh!

Joop van den Ende is natuurlijk bij heel Nederland bekend, maar wist jij dat zijn kinderen ook op weg zijn om net zo bekend als hun vader te worden? Zoon Vincent van den Ende werkt op dit moment hard aan zijn carrière, en heeft daarbij ook nog eens de looks van een echte hunk.

Producer

Vincent woont al twee jaar in Los Angeles en werkt daar als producer. Vanaf donderdag verschijnt er op YouTube een docuserie genaamd Young Beat, waarin je Vincent en andere jonge producers in hun weg naar succes kunt volgen.

Lees ook: Channing Tatum op de knieën voor dochter Joop van den Ende

Los Angeles

De 27-jarige zoon van Joop heeft altijd al een passie voor muziek gehad. "Produceren begon als een kinderdroom", vertelt hij tegenover Telegraaf. "Ik heb twee jaar elektronische muziek aan het conservatorium in Arnhem gestudeerd, toen gestopt en na nog drie maanden op een school in Londen besloten het verder zelf te gaan doen. De rest heb ik letterlijk in de praktijk moeten leren. Ik leer nog steeds, elke dag opnieuw. Zeker hier."

Hij laat verder weten voorlopig nog niet terug te keren naar Nederland. "Voor mijn gevoel is het pas net begonnen", aldus Vincent.

Bron: Telegraaf | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws