Love is Blind-koppel Lauren en Cameron hebben grote verrassing voor fans

Yes!
Love is Blind-koppel Lauren en Cameron hebben grote verrassing voor fans

Love is Blind heeft begin dit jaar van veel Netflix-gebruikers de harten veroverd. De serie werd een groot succes en daarom is er ook al een tweede seizoen bevestigd. Maar hoe gaat het nu eigenlijk met de koppels uit het eerste seizoen? Lauren en Cameron houden hun fans goed op de hoogte door middel van hun YouTube-kanaal.

Quarantaine

Het stel begon onlangs de serie Quarantaine Diaries op YouTube en fans zijn laaiend enthousiast. "Ik denk eigenlijk dat deze quarantaine heel leuk gaat worden. We hebben veel eten, drinken en veel films die we nog moeten zien", vertelt Lauren in hun laatste video.

Lees ook: Oh my! Is er een Love is Blind-baby op komst?

Relatie

De twee proberen zo positief mogelijk om te gaan met de quarantaine. "Iedereen is zo bang om met elkaar binnen te zitten voor langere tijd, maar voor ons zal het een test zijn om onze relatie nóg beter te maken", aldus Lauren.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Love is Blind, YouTube

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6ec5a286493', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });