Nienke Plas vreest voor doorgaan bruiloft

Oh no...

Lees ook

Nienke Plas zou aankomende september trouwen met haar verloofde Resley, maar door de coronacrisis is de presentatrice toch een beetje bang dat haar bruiloft niet door kan gaan. Dat vertelt ze aan FunX.

Verjaardag

Nienke vierde gisteren haar verjaardag, maar door de coronamaatregelen kon ze dat niet zo uitgebreid vieren als normaal. "Het is niet dat je het rustig wilt houden, maar het moet dit jaar wel zo", vertelt Nienke.

"Dat is jammer, maar voor de rest probeer ik het wel te relativeren. We zijn gezond en we hebben elkaar, ook al is het een klein clubje. Het is even anders, maar het is niet vreselijk."

Lees ook: Zien: nieuwe look voor Nienke Plas

Bruiloft

Behalve Nienke's verjaardag, is de presentatrice ook bang dat door het coronavirus haar bruiloft misschien niet door kan gaan. "Er zit een kans in dat je die eventueel niet door kan laten gaan. Gaan we bijvoorbeeld nog wel trouwen in september?", vraagt ze zich af.

"Er zijn echt zulke grote dingen die verschuiven. Maar ik ben wel heel erg blij dat het virus nog geen effect op ons heeft gehad. Vooral met alle dingen die je erover voorbij ziet komen", aldus Nienke.

Bron: FunX | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook