Mascha ‘Beautygloss’ Feoktistova overladen met kritiek door moedermaffia

De reacties zijn niet mals.

Lees ook

Mascha Feoktistova, voor sommigen beter bekend als Beautygloss, is zwanger van haar eerste kindje. De vlogster heeft een bevaljurkje bestelt en hier kreeg de mommy to be heel wat kritiek op.

Moedermaffia

De brunette is nog niet bevallen en heeft nu al kritiek gekregen van de 'moedermaffia'. Mascha liet in haar vlog zien dat ze een speciaal jurkje heeft bestelt om in te bevallen, waardoor ze vervolgens beladen werd met kritiek.

Lees ook: Mascha 'Beautygloss' Feoktistova openhartig over seksleven

Kritiek

Mascha laat weten dat ze het jurkje misschien ook nog gaat dragen na de bevalling. Al laten haar volgers weten dat dit volgens hen echt niet kan. "Gebruiken na de bevalling? Uhm, nee hahahaha. Dat zit helemaal onder het bloed" en "Je gaat je bevallingspyjama echt niet bewaren hoor, dat wordt zo vies", zijn slechts enkele van de reacties.

Ook het feit dat de vlogster een jurkje koopt voor haar bevalling, schiet bij sommigen in het verkeerde keelgat.

"Een bevaljurk? Het wordt steeds gekker… Je moet een kind baren, niet een catwalk lopen" en "Haha, nou Mascha hij is echt heel leuk hoor maar ik weet nu al dat je zoiets niet aan gaat trekken met bevallen. Daar denk je op dat moment niet eens aan, het wordt echt vies", klinkt het in de reacties.

Bron & Beeld: YouTube, BSR

Laatste nieuws

Zie ook