Winning Wednesday: 5x diverse Maria Nila-pakketten t.w.v. €111

It's Wednesday, winning Wednesday!

Lees ook

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week maak je 5x kans op diverse Maria Nila-pakketten t.w.v. €111.

Selfcare to the fullest

Ondanks dat de muren misschien op je afkomen, je met het lekkere weer liever op een terras had gezeten en je je familie en vrienden erg mist, brengt deze self-quarantaine wel meer vrije tijd voor jezelf met zich mee.

En dat betekent selfcare to the fullest. Niet alleen qua innerlijk, maar ook qua uiterlijk. Denk aan een lekker maskertje, een uitgebreide manicure, maar vergeet ook vooral je lokken niet. Met de producten van Maria Nila zit je met dat laatste in ieder geval helemaal goed.

Vegan en dierproefvrij

Maria Nila is namelijk hét haarverzorgingsmerk dat je lokken weer laten stralen. De producten zijn van hoge kwaliteit en geven je haren hetgeen wat ze nodig hebben. Daarnaast zijn de producten van het Zweedse merk ook nog eens 100 procent vegan en dierproefvrij gemaakt, kleurbehoudend én vrij van sulfaten en parabenen. En last but not least voorkomen ze roos, een droge hoofdhuid, haarverlies en bevorderen ze tegelijkertijd de haargroei.

Win, win, win!

Kan jouw haar wel de nodige verzorging gebruiken? Dan hebben we goed nieuws! Grazia mag namelijk 5x diverse Maria Nila-pakketten weggeven t.w.v. €111. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

*Het gewonnen pakket kan afwijken van het pakket dat afgebeeld staat. Deze actie loopt t/m 21 april.

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook