Hilarisch: North West verpest serieuze video van Kim Kardashian

Oeps!

Lees ook

Kinderen… Je houdt van ze, maar kunt ze soms ook achter het behang plakken. Zeker na een paar weken in quarantaine; daar weet Kim Kardashian alles van.

North

Ook business babe en realityster Kim mag de deur niet uit en dus besloot ze haar tijd nuttig te besteden en haar volgers bij te praten over social distancing. Tot ze tijdens haar live video abrupt onderbroken werd door dochter North…

Kim wilde net beginnen aan haar verhaal en stelde zichzelf netjes voor toen North zich op zijn zachtst gezegd buitengesloten voelde. "And North West!" valt op de achtergrond met een ietwat beledigde toon te horen. North wilde even duidelijk maken dat ze er ook was.

Lees ook: Quarantaine zorgt voor frictie tussen Kim Kardashian en Kanye West

Storen

Daar bleef het niet bij. Toen Kim erop aandrong dat mensen echt binnen moeten blijven, fluisterde North er doorheen dat zij wél naar buiten is geweest. "Je bent in de achtertuin geweest, dat is helemaal oké", aldus Kim. Maar de sassy lady moest en zou haar moment of fame pakken door gekke bekken achter haar moeder te trekken en over het bed heen te huppelen. "Wil je niet op het bed springen? Geef me 2 seconden om dit serieus te doen", smeekte Kim haar dochter. "Geloof me, ik wil meer naar buiten dan jullie weten…"

Daarna richtte ze zich weer tot de camera, om mensen op het hart te drukken ook contact te blijven houden met hun vrienden. Daar had North echter nog iets aan toe te voegen. "Je zou drukker met je kinderen moeten zijn dan met je vrienden!" Eén ding moge duidelijk zijn: Northie is niet snel op haar mondje gevallen!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: YouTube, BSR

Laatste nieuws

Zie ook