Enorme shock voor EOTBDD-Dennis in nieuwe aflevering

Oh oh...

Lees ook

Gisteravond was er weer een nieuwe aflevering te zien van Ex On The Beach Double Dutch en de wekelijkse dosis drama was weer van de partij. Zoals we gewend zijn, spoelden er weer wat exen aan om het leven in de villa op z'n kop te zetten. En dat laatste was bij Dennis zeker het geval.

Surprise surprise

Voor de deelnemer was het aanspoelen van niet één maar twee exen een onaangename verrassing, aangezien hij en Olivia het juist nu heel gezellig hebben samen.

De twee hadden dan ook beloofd aan elkaar dat ze bij elkaar zouden blijven als er een ex komt, al is het maar de vraag of ze zich hieraan blijven houden.

Lees ook: Grazia nam een exclusief kijkje in de villa van Ex on the Beach

Drama

Vorige aflevering maakte de blondine Laurence haar entree, die speciaal voor Dennis kwam. Echter was dat niet haar enige ex, met Evan en Alessio heeft ze namelijk ook een leuke tijd gehad.

Tot grote schrik van Dennis wordt hij een paar uur later wéér op het strand verwacht. En eenmaal daar komt zijn ex Tessa het water uit gelopen. Al snel wordt duidelijk dat de twee recent nog gedatet hebben, en dat Dennis zich heeft opgegeven voor het programma zonder dat aan haar te vertellen. Tessa komt dan ook speciaal voor Dennis en hij heeft haar het een en ander uit te leggen.

Dat Dennis het bed heeft gedeeld met Olivia, kan Tessa niet waarderen. Al lijkt hieraan wel een eind te zijn gekomen. De blondine is er namelijk helemaal klaar mee, zodra ze ervan op de hoogte is dat Dennis op date is met zijn ex. Als de casanova terugkomt in de villa, zijn dan ook zijn koffers gepakt en mag hij een nieuwe slaapplek gaan zoeken.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Ex on The Beach

Laatste nieuws

Zie ook