Monica Geuze neemt volgende stap in relatie met nieuwe vriend

Een bijzondere ontmoeting.

Lees ook

In haar realityshow Like Monica stelde Monica Geuze nieuwe vlam niet alleen aan haar fans voor, maar maakte Robbert ook kennis met Monica's bestie Kiana en broer Matthijs. En binnenkort staat er nóg iemand bijzonders op de planning.

Bijzondere ontmoeting

In het YouTube-programma Binnenpret met onthult de vlogster namelijk toe te zijn aan een volgende stap in haar relatie met Robbert. Op de vraag of Monica haar nieuwe vlam binnen enkele weken aan dochtertje Zara-Lizzy voor gaat stellen, antwoordt ze volmondig 'ja'.

Echter zal het moment waarschijnlijk niet op camera worden vastgelegd, aangezien Like Monica door het coronavirus tijdelijk is stopgezet.

Lees ook: Monica Geuze laat nieuwe vriend voor het eerst goed zien in realityserie

Ronnie Flex

Monica was overigens niet de enige die prangende vragen over haar liefdesleven kreeg voorgeschoteld. Ook goede vriend en rapper Ronnie Flex kreeg het flink te verduren.

Wanneer hij de vraag "Zie jij Demi de Boer als de eventuele moeder van je tweede kind?" toebedeeld krijgt, besluit hij om niet te antwoorden en neemt hij als gevolgd daarvan een slok van het smerige goedje bestaande uit melk en curry.

Ook de tweede vraag, waarbij hij twee slechte eigenschappen van ex-vriendin Famke Louise moet benoemen, laat de rapper aan zich voorbijgaan, en dat betekent dat hij opnieuw een flinke slok moet nemen.

Bekijk hieronder de hele video.

Beeld: YouTube, BSR

Laatste nieuws

Zie ook