Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Holly Mae Brood: 'Er zijn op dit moment ergere dingen aan de hand'

"De écht belangrijke dingen in het leven worden weer duidelijk"

Holly Mae Brood: 'Er zijn op dit moment ergere dingen aan de hand'

Nu de film- en theaterwereld volledig stilligt, staren acteurs in lege agenda’s. Aan Grazia vertelt Holly Mae Brood hoe ze omgaat met de coronacrisis.

Neus op de feiten

"Ik zat in de musical Lazarus in het DeLaMar Theater en had zonder dat ik het wist ineens mijn laatste voorstelling gespeeld. Gek, maar het valt goed te relativeren, want er zijn op dit moment ergere dingen aan de hand die je even met je neus op de feiten drukken", vertelt ze.

Hoewel het verschrikkelijk is, zijn er ook positieve kanten aan de situatie. "De écht belangrijke dingen in het leven worden weer duidelijk: liefde, familie, vriendschap en gezondheid."

Lees ook: Holly Mae Brood doet heftige onthulling over jeugd

Veilig

Hoe Holly haar tijd doorbrengt? "Ik loop elke dag een klein rondje, bak taarten (wat ik nooit eerder deed) en drink wijn. En puzzelen is ineens m’n grootste hobby", vertelt ze. "Ik heb vooral ontzettend veel zin om iedereen weer een knuffel te geven, dat mis ik het meest. Hopelijk komen we hier veilig uit."

Benieuwd hoe het andere BN'ers vergaat? In de Grazia die nu in de winkel ligt, vertellen onder andere Marly van der Velden, Halina Reijn, Anna Drijver en Hadewych Minis hoe ze omgaan met de coronacrisis.

Tekst: Carolien Spoor | Beeld: BSR