Winning Wednesday: De Kristyn Animaux dress van Dante6 t.w.v. €189

It's Wednesday, winning Wednesday!

Lees ook

It’s Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week maak je kans op de Kristyn Animaux dress van Dante6 t.w.v. €189.

Jurkjes seizoen!

Hoewel we du moment nog steeds zoveel mogelijk thuisblijven, kun je er nog steeds fashionable uitzien. En laat de SS20 collectie van Dante6 nou net to die for zijn. Van boterzachte leren en suède kledingstukken tot kleurrijke maxi-jurken, pastelkleurige alpaca breisels en basics in aardtinten. Hebben, hebben, hebben!

Eén van onze favorieten? De Kristyn Animaux dress. Want nu de temperaturen eindelijk lente-ish aanvoelen, betekent dat eigenlijk maar één ding: time to show the legs!

Dante6

Dante6 is in 2009 opgericht door Evelyne Brekelmans en daarmee dus echt een merk van eigen bodem. Naast 350 verkooppunten in Nederland en een groot gedeelte van Europa, opende Dante6 onlangs de tweede flagshipstore in de levendige en sfeervolle Utrechtsestraat in onze hoofdstad Amsterdam. Enne, je kijkt niet alleen je ogen uit naar de kleding, ook het interieur mag er zijn. De prijswinnende architect Judith van Mourik ontwierp een cleane, ingetogen sfeer in nude tinten en speelde met vrouwelijke, ronde vormen. Wauw!

Winactie onder de foto’s

Win, win, win!

Ben jij totally in love met de prachtige Kristyn Animaux dress? Dan hebben we goed nieuws! Grazia mag namelijk een jurkje t.w.v. €189 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen – vergeet niet om je maat in het opmerkingsveld te noteren – en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen!

@MailAndWin(TbjpNFXAbQ)

*Voorwaarden: deze actie loopt t/m 5 mei.

Laatste nieuws

Zie ook