Winning Wednesday: 3x chunky sneakers van Björn Borg t.w.v. €79,95

It's Wednesday, winning Wednesday!

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week maak je kans op chunky sneakers van Björn Borg t.w.v. €79,95.

Zwarte sneaker

Björn Borg kennen we vooral van de tennisgear, de sportkleding, en natuurlijk de legendarische tennisspeler zelf. Maar wist je dat het merk ook te gekke musthave sneakers heeft? De SS20 collectie is weer hebberigmakend! Uiteraard vind je de klassieke witte tennisschoen erin terug, maar ook meerdere nieuwe modellen in diverse kleuren, prints en met iriserende materialen.

Deze zomer mag een stoere dad sneaker niet in jouw garderobe ontbreken. En laat Björn Borg nou net een hele coole in de collectie hebben: de Chunky Outsole X400 BLK Sneaker. Naast dat ze leuk zijn voor een hardlooprondje in het park, kun je ze ook perfect met je dagelijkse look combineren. Onder een stoere denim short of juist in combinatie met een lief zwierig jurkje. Kortom: hij is met alles uit je garderobe te combineren. We want!

Win, win, win!

Wil jij deze toffe sneakers van Björn Borg binnenkort aan je voeten? Dan hebben we goed nieuws. Grazia mag namelijk 3x een paar t.w.v. €79,95 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen – vergeet niet om je maat in het opmerkingsveld te noteren – en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

*Voorwaarden: deze actie loopt t/m 12 mei.

Laatste nieuws