Monica Geuze over deelname Expeditie Robinson

Aha!

Lees ook

Monica Geuze heeft tot op heden nog nooit meegedaan aan Expeditie Robinson, maar zou dat ooit wel willen. Dat vertelt de vlogster in een podcast van vriend en presentator Kaj Gorgels.

Honger

Monica zou al meerdere keren gevraagd zijn voor het programma, maar toch twijfelt ze nog teveel. "De grootste reden om het niet te doen is dat ik mezelf een beetje ken. Ik weet dat als ik honger heb, ik niet de allerbeste versie van mezelf ben. En dat is natuurlijk wel iets wat je constant hebt daar", legt Monica uit.

Lees ook: Monica Geuze geschrokken door actie dochter Zara-Lizzy

Heimwee

Hoewel Kaj zijn uiterste best doet om de mama van Zara-Lizzy over te halen om mee te doen, blijft Monica voorlopig toch liever thuis. "Het lijkt mij ook heel lastig om op de eerste dag in een kamp te komen en erachter te komen dat je alle mensen niet zo flex vindt. En in mijn geval is die kans groot!"grapt ze.

Toch zou Monica zodra de tijd rijp is wel mee willen doen. "Ik denk dat je er heel veel zelf uit kunt halen… Ik ga ooit wel meedoen", aldus de vlogster. Volgend seizoen misschien? Ah toeee?

Bron: RTL Nieuws | Beeld: YouTube, BSR

Laatste nieuws

Zie ook