Monica Geuze: ‘Ik realiseer me nu wat voor puinhoop ik ervan heb gemaakt’

De blondine is erg openhartig in haar nieuwste vlog.

Zondag was het Moederdag en dat was voor Monica Geuze een minder leuke dag dan voor veel anderen. De vlogster heeft het namelijk erg moeilijk met de huidige gezinssituatie.

Moederdag

"Ik moet wel zeggen, het is vandaag dus Moederdag. Ik vind het ook wel ergens confronterend ofzo. Omdat, ik weet niet hoe ik het uitleg, maar al die Instagramposts van iedereen met Moederdag dat doet me wel realiseren wat voor puinhoop ik er af en toe van heb gemaakt", vertelt Monica openhartig in haar vlog.

Ze legt uit dat ze er dan ook een beetje emotioneel van wordt. "Dus ik weet niet, aan de ene kant is het natuurlijk allemaal superleuk Moederdag, maar ik voel me er misschien ook wel een beetje emotioneel door ofzo."

Lees ook: Monica Geuze geeft duidelijkheid rondom nieuwe afleveringen Like Monica

Gezinssituatie

Momenteel voedt Monica haar dochtertje Zara-Lizzy alleen op, omdat vader Lars Veldwijk naar Zuid-Korea is verhuisd voor zijn voetbalcarrière. Al eerder liet de vlogster weten dat dit geen makkelijke situatie voor haar is.

"Ik vind het lastig. Als vader van Zara-Lizzy zijnde hou ik heel veel van hem. Maar ik begrijp niet hoe je dat kunt doen. Ik begrijp niet dat je voor een jaar, twee jaar of onbepaalde tijd naar de andere kant van de wereld kunt verhuizen als je hier twee kinderen hebt."

Beeld: YouTube, BSR

Laatste nieuws