Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Romee over bizarre terugvlucht naar Nederland

Awkward...

Temptations Romee over bizarre terugvlucht naar Nederland

Normaal gezien vliegen de koppels en verleid(st)ers van Temptation Island apart naar huis. Echter zaten Zach, Simone én Romee door een foutje bij elkaar in het vliegtuig. Awkward...

Vlucht

"Ik ben niet snel ongemakkelijk, maar dit was écht het meest ongemakkelijk moment uit mijn leven", vertelt Romee in Temptation Gossip. Ze legt uit dat ze zo veel mogelijk bij de rest van de verleidsters ging staan, al stonden ze in de rij op het vliegveld toch bijna naast elkaar.

"Ik heb me toen een beetje bij de verleiders gehouden, om ruzie te voorkomen. Want ik wist natuurlijk ook niet hoe Simone zou reageren."

Lees ook: Romee klapt uit de school over Temptation Island én Zach

Ongemakkelijk

In het vliegtuig zelf werd het er niet beter op. De verleidster zat namelijk erg dichtbij Simone en Zach.

Romee noemt het dan ook een hele lange en ongemakkelijke reis. Verder laat ze weten dat Zach de hele reis heeft gehuild en dat Simone haar regelmatig 'dodelijk' heeft aangekeken.

Toekomst

Voor Simone en Zach zou de volgende stap na Temptation Island een kindje zijn. Simone is inmiddels van mening dat Zach er nog niet klaar voor is om een goede vader te zijn. En ook Romee kan zich in die uitspraak vinden. "Hij is emotioneel onstabiel en makkelijk beïnvloedbaar. Ik denk niet dat ik hem zou vertrouwen met een kind."

Een toekomst voor Romee en Zach zit er dan waarschijnlijk ook niet in. "Qua uiterlijk zou ik in het dagelijks leven wel op Zach kunnen vallen, maar ik denk dat als je daar een tijdje mee samenleeft dat je er heel snel klaar mee bent, met zijn gedrag."

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Temptation Island