Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Boy doet mee aan De Bachelorette: 'Ik zou niet snel op Gaby afstappen tijdens uitgaan'

Dit is waarom Boy meedoet

Boy doet mee aan De Bachelorette: 'Ik zou niet snel op Gaby afstappen tijdens uitgaan'

Nog even wachten en dan verschijnt De Bachelorette met Gaby Blaaser op Videoland. Achttien mannen zullen alles op alles zetten om het hart van de blondine te veroveren. Wij spraken deelnemer Boy: "Ik had de liefde eigenlijk een beetje afgezworen."

Pijn en verdriet

De 32-jarige Boy is vader van een zesjarig dochtertje en is door zijn werk in de horeca geen onbekende in de Amsterdamse uitgaansscene. Hij is topfit en veel bezig met sport en voeding, maar dat is niet altijd zo geweest. Een paar jaar geleden was hij namelijk dertig kilo zwaarder. Hij hoopt in de toekomst met een eigen fitnesskanaal anderen ook te helpen weer lekker in hun vel te zitten.

Een andere missie van Boy is om vaker uit zijn comfort zone te stappen, daarom zien we hem binnenkort in De Bachelorette. "Het is de ultieme uitdaging. Ik heb in mijn liefdesleven veel romantiek, passie en geluk meegemaakt maar helaas ook pijn en verdriet gekend. Daarom had ik de liefde eigenlijk een beetje afgezworen. De laatste jaren koos ik vooral voor mijzelf: mijn persoonlijke ontwikkeling, mijn dochtertje, familie, carrière en mijn dromen staan op één en ik kan zeggen dat ik een gelukkig man ben."

Zie ook: Dit zijn ze: deze mannen doen mee aan De Bachelorette

Zoektocht

Toch miste er iets. "Ik betrap mezelf er steeds vaker op dat ik denk over hoe leuk het zou zijn om dit met iemand te delen. Ik heb alleen een soort harnas om mij heen gebouwd en daar ligt voor mij de uitdaging. Ik geef mezelf minder makkelijk bloot en dat is zeker te merken in mijn liefdesleven. De Bachelorette zorgt ervoor dat ik geen kant op kan. In een vreemd land met 18 mannen strijden om een prachtvrouw waarbij ook nog eens heel Nederland mee kijkt, dan moet ik wel! Compleet uit mijn comfort zone dus met een zoektocht verder naar mezelf en wie weet wel de ware liefde."

Bekritiseerd

Zijn droomvrouw? "Ik zoek een maatje, iemand die me begrijpt en een rustige thuishaven biedt, maar mij ook in vuur en vlam kan zetten wanneer nodig. Iemand die mij dagelijks motiveert om beter te worden. Samen hard werken aan onze dromen, maar daarbij net zo hard genieten." Hij ziet die vrouw in Gaby. "Ze is door veel mensen geliefd en tevens vaak bekritiseerd. Ik vind haar vooral heel stoer, een vrouw die haar eigen pad kiest en niet teveel aantrekt van de mening van anderen. Dat toont karakter, zelfvertrouwen en drive en dat zoek ik in een vrouw."

Of ze ook echt zijn type is, dat valt nog te bezien. "Ik zou niet snel op haar afstappen tijdens uitgaan, maar dat heeft denk ik meer met mijzelf te maken. Bang dat ze misschien te wild is denk ik, maar ik heb geleerd dat je in het leven nooit teveel aannames moet hebben. Ik ben wel eens eerder aangenaam verrast, dus durf zeker een diepe duik te nemen."

Zie ook: Eerste beelden De Bachelorette: date blundert meteen bij Gaby Blaaser

Passie en hartstocht

Hij weet in ieder geval wat hij Gaby zelf kan bieden. "Loyaliteit en vertrouwen vind ik erg belangrijk, iets wat steeds minder mensen helaas nog waarderen. Ik kan heel amicaal zijn met mensen, maar mijn ware ik is maar voor een paar weggelegd. Degene die ik toelaat, krijgt alles van mij. Ik ben een man van mijn woord, kan goed luisteren en relativeren, maar zit ook vol met passie en hartstocht. Ik weet hoe ik een vrouw hoor te behandelen en doe dat dan ook met veel liefde. Ik wil degene van wie ik hou eigenlijk alleen maar zien groeien en gelukkig zien, dat is mijn definitie van liefde."

De Bachelorette is vanaf 20 mei te zien op Videoland.

Beeld: RTL