Gaby Blaaser: 'Ik ben 33 dus het wordt weleens tijd'

Hmmm...
Gaby Blaaser: 'Ik ben 33 dus het wordt weleens tijd'

In The Bachelorette zal Gaby Blaaser opzoek gaan naar ware liefde. Achttien mannen zullen alles op alles zetten om het hart van de blondine te veroveren. Gaby vertelt nu voor het eerst openhartig over waarom ze meedoet aan het programma.

Andere kant

De blondine doet niet alleen mee voor de liefde, maar ook om haar 'echte' kant aan de wereld te tonen. "Mensen denken vaak dat ik heel gemaakt ben", vertelt Gaby aan BuzzE. "Het komt mede door de manier waarop ik mezelf presenteer."

Lees ook: Eerste beelden The Bachelorette: date blundert meteen bij Gaby Blaaser

Kwetsbaar

De manier waarop ze zich op social media presenteert is anders dan hoe ze in het echt is. "Ik heb echt geen hart van steen, ik ben heel kwetsbaar", vertelt Gaby. "Ik heb eigenlijk twee kanten: de social media-versie en deze. Nu gaan mensen zien hoe ik echt ben", gaat ze verder. "Ik ben er met heel mijn hart en gevoel in gegaan."

Gaby hoopt dan ook dat er een leuke man tussen de achttien vrijgezellen zit. "Ik voel mij best wel eenzaam af en toe. Ik mag zoveel leuke dingen doen, maar ik kan het nooit delen met iemand. Bovendien ben ik inmiddels 33. Het wordt wel eens tijd", aldus de actrice.

Bron: Telegraaf | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f97bc7b3f4c8', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });