doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Temptations Roshina onthult: dít is waarom verleider Nick naar huis werd gestuurd

Autsj!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Temptations Roshina onthult: dít is waarom verleider Nick naar huis werd gestuurd

Temptations Romee vertelde eerder al dat het verblijf van verleider Nick in de villa maar van korte duur was. Maar wat was de reden nou eigenlijk? Roshina klapt nu uit de school.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Ruzie

Het blijkt namelijk dat Nick niet helemaal vrijwillig zijn koffers heeft gepakt. "Nick is naar huis gestuurd, nadat ik ruzie met hem kreeg. De ruzie liep ook een klein beetje uit de hand. Zo kwam Melissa er bijvoorbeeld bij en nam zij het weer voor mij op."

Nick kwam allesbehalve lekker binnen. Bij zowel de verleiders als de vrouwelijke kandidaten. En zelfs enkele uren nadat hij arriveerde, wist hij sommigen al tegen het zere been te schoppen.

Lees ook: Temptations Roshina doet opvallende onthulling over telefoon-gate

Vertrek

"Nick had veel gemene dingen gezegd over Grigor. Hij zei dat Grigor homo was en uit de kast moest komen", vertelt Roshina verder in Temptation Gossip.

De kandidaten vonden het dan ook prima dat hij vertrok. "Op een gegeven moment was hij buiten de groep gevallen en werd hij een beetje bijgesloten. We hebben het eigenlijk ook niet eens doorgehad dat hij weg was gegaan. Hij was gewoon ineens weg."

Bekijk de video *HIER*.

Bron: RTL | Beeld: Temptation Island

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');