1,7 MILJOEN WINACTIE: Dyson Supersonic Hair Dryer via Amazon.nl

Doe mee en maak kans op deze geweldige Dyson Supersonic Hair Dryer!

Hoeraaa! Afgelopen maand tikten we de 1,7 miljoen unieke bezoekers aan op Grazia.nl. Met dank aan al onze trouwe Grazia-lezers. Dat moet gevierd worden! Daarom geven we een Dyson Supersonic Hair Dryer via Amazon.nl t.w.v. €485 weg. Doe snel mee!

Alles-shop

Amazon, wie kent het niet? Hoewel de wereldbekende webshop al een tijdje naar ons kikkerlandje verstuurde, is Amazon.nl sinds kort officieel gelanceerd in Nederland met een eigen website. En wat nou zo fijn is: Amazon.nl heeft, en dan overdrijven we niet, létterlijk alles. Van gadgets tot interieur en van boeken tot sieraden; je kunt het zo gek nog niet bedenken of het is te vinden.

Amazon staat bekend om hun betrokkenheid met klanten, dat ze een passie voor innovatie hebben en streven naar topkwaliteit. En dankzij de vele recensies van andere klanten onder de producten, weet je precies wanneer je iets wel of niet moet kopen. Handig!

Super Sonic Hairdryer

Eén van onze favoriete producten in de webshop? De Dyson Super Sonic Hairdryer natuurlijk! Je hebt hem gegarandeerd al regelmatig voorbij zien komen, want het is dé musthave föhn van het moment.

De haardroger gebruikt een intelligente warmteregeling om de optimale temperatuur te handhaven en zo beschadiging van het haar te voorkomen en wordt geleverd met verschillende magnetische opzetstukken. Een opzetstuk voor glad haar, de stylingconcentrator om je haar deel voor deel in model brengen en de diffuser om je haar natuurlijk te laten drogen, maar dan sneller, met als resultaat minder kroes en mooiere krullen. Wil je hebben dus!

Win, win, win!

Wil jij een Dyson Supersonic Hair Dryer via Amazon.nl t.w.v. €485 winnen? Dat kan! Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand winformulier invullen. Succes!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

*Voorwaarden: deze actie loopt t/m 10 juni

Laatste nieuws