Zien: Monica Geuze showt nieuwe vriend voor het eerst in vlog

There he is!
Zien: Monica Geuze showt nieuwe vriend voor het eerst in vlog

Twee keer knipperen en je hebt het gemist, maar toch... Monica Geuze heeft haar nieuwe vriend Robbert voor het eerst in haar vlog geshowt!

Coronavirus

In de reallifeserie Like Monica stelde de vlogster haar nieuwe vlam voor het eerst aan haar fans voor. Deze kennismaking werd echter abrupt verbroken toen het coronavirus roet in het eten gooide, en de reallifeserie na vier aflevering alweer werd stopgezet.

Lees ook: Monica Geuze over eigen cosmeticamerk

Dagje varen

Nu de corona-maatregelen versoepeld zijn, zijn ook de opnames weer van start gegaan. En dus gaan de camera's weer mee op pad. Zo ook tijdens een dagje varen tijdens Hemelvaart, waarbij ook Robbert van de partij was.

Hoewel de afspraak tussen Monica en Videoland geldt dat Robbert (nog) niet in haar vlogs voorkomt voor de verhaallijn van de serie, gaf ze haar volgers op YouTube in haar vlog van vandaag toch een kleine glimp van haar nieuwe lover.

Beeld: YouTube, ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9527849acfe', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });