Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Anouk opnieuw in quarantaine

Oh no..

Anouk opnieuw in quarantaine

Anouk moet opnieuw in quarantaine. De zangeres heeft na een gesprek met haar huisarts er zelf voor gekozen om samen met haar katten even afstand te nemen van haar gezin. Dat vertelt ze op Instagram.

Marokko

"Goeiemorgen, het is alweer ruim een maand geleden dat ik terug ben gekomen uit Marokko en het is de afgelopen tijd ontzettend fijn geweest om weer thuis met mijn kinderen en Dominique te zijn", schrijft Anouk in de post.

De zangeres zat vanaf maart tot en met april ongeveer een maand vast in Marokko vanwege het coronavirus.

Lees ook: Vriend Anouk openhartig over band met bonuskinderen

Quarantaine

"Mede door de gesprekken met mijn long-/huisarts ben ik extra voorzichtig, zeker aangezien er met alle versoepelingen in de aankomende weken weer een groter risico is om besmet te raken", legt ze uit.

Daarom heeft ze samen met haar gezin besloten om een stap opzij te doen en in zelf-quarantaine te gaan. "Ik had niet verwacht dat ik na een maand thuis te zijn alweer weg zou gaan, maar ik zie nu al dat dit de juiste beslissing is. Ondanks dat ze het thuis moeilijk vinden dat ik er niet ben, kunnen ze nu wel vrijuit hun eigen ding doen, sporten en afspreken met vrienden."

Gelukkig woont Anouk niet ver weg en kan ze zo op de fiets of in de auto stappen om even langs te gaan.

Goeiemorgen 💕, het is alweer ruim een maand geleden dat ik terug ben gekomen uit Marokko en het is de afgelopen tijd ontzettend fijn geweest om weer thuis met mijn kinderen en @dominiqueschemmekes te zijn 🥰 Mede door de gesprekken met mijn long-/huisarts ben ik extra voorzichtig, zeker aangezien er met alle versoepelingen in de aankomende weken weer een groter risico is om besmet te raken. Daarom heb ik samen met mijn gezin besloten, hoe moeilijk dat ook is, dat ik een stap opzij ga doen en voorlopig, samen met mn katten knak & aap, in zelf-quarantaine ga. Ik had niet verwacht dat ik na een maand thuis te zijn alweer weg zou gaan, maar ik zie nu al dat dit de juiste beslissing is. Ondanks dat ze het thuis moeilijk vinden dat ik er niet ben, kunnen ze nu wel vrijuit hun eigen ding doen, sporten en afspreken met vrienden. Gelukkig woon ik niet ver weg en kan ik zo op de fiets of in de auto stappen om, weliswaar zonder ze te kunnen knuffelen 😞ze in de buitenlucht wel te kunnen zien. Lieve @______willem__smit , je hebt me al 7 weken opgevangen in je hotel in Marokko @elfennmarrakech wat ik al heel bijzonder vond, en nu mag ik weer in je huis zitten in Amsterdam. Je bent een lifesaver ❤️ Ik hoop je snel weer te zien als de storm voorbij is, want ik mis je best wel❣️

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram, BSR