Miljuschka Witzenhausen en Marieke Elsinga openhartig over gewicht

Yes girl!

Nadat Miljuschka Witzenhausen in een interview met Veronica magazine openhartig vertelde over haar gewicht, steunt Marieke Elsinga haar collega volledig en vertelt ze nu zelf over haar gewicht.

Barrière

Miljuschka laat in het interview weten 75 kilo te wegen en dat ze zich daar helemaal goed bij voelt. “Maar voor sommige mensen is dat uit den boze.” Marieke is het volledig met haar RTL Boulevard-collega eens.

“Heel goed dat zij dat doet. Ik weeg 76 kilo. Dat vind ik dan ook prima. Er wordt altijd zo moeilijk over gedaan. Misschien is dat wel onder vrouwen een ding. Ik vind dat een hulde aan Miljuschka, want die gaat echt door die barrière'', aldus de presentatrice.

Lees ook: Vriend Miljuschka Witzenhausen had moeite met naaktfoto's

Selfie

Miljuschka deelt vaker een goudeerlijke selfie of een sexy kiekje vanuit bed op social media. Voor de vriend van de tv-kok was het even wennen dat hij zijn vriendin naakt op social media voorbij zag komen.

''Hij was het ook niet gewend dat mensen zo zichzelf durven te zijn. In het begin dacht hij: Holy shit, wat is dit nou? Maar hij heeft er vijf jaar aan kunnen wennen en nu omarmt hij het'', aldus Miljuschka.

Bron: Weekend I Beeld: BSR

Laatste nieuws