Kjeld Nuis reageert op vreemdgaan-geruchten

aii..
Kjeld Nuis reageert op vreemdgaan-geruchten

Sinds de breuk tussen Kjeld Nuis en zijn ex-vriendin Jill, de moeder van zijn zoontje Jax, gaan er geruchten rond dat Kjeld zou zijn vreemdgegaan. Hoewel de schaatser dit ook in LINDA. blijft ontkennen, heeft nu ook Jill van zich laten horen.

Vreemdgegaan

“Ik zou Jill met Joy bedrogen hebben, precies zoals ik Brechtje – de zus van Sven Kramer – ooit voor Jill in de steek zou hebben gelaten. Er is helemaal niets van waar, ik héb niemand bedrogen”, vertelt hij in de nieuwe LINDA.

“De waarheid is simpel: Joy kwam bij ons in de ploeg, we zijn eerst heel lang vrienden geweest en daarna – toen het al klaar was tussen Jill en mij – zijn we wat vaker samen dingen gaan doen. Een eindje fietsen, bijvoorbeeld. Stond er wéér zo’n fotograaf: ‘Betrapt!’ Het was echt om gek van te worden'', laat de schaatser weten.

Lees ook: Zien: Kjeld Nuis showt nieuwe vlam

Ex-vriendin

Jill is het echter niet helemaal eens met de woorden van haar ex, en haalt nu uit naar Kjeld door middel van een Instagram Story waarin ze erg duidelijk is.''Heb je wel, maar dat is oud nieuws. Heb je al ‘vergeven’ in het belang van Jax. Hij is belangrijk, die escapades veel minder.'' Autsj!

Ook laat ze weten klaar te zijn met alle media-aandacht. ''Maar na al die tijd ben ik de goed praterij en alles erover in de media zat. Dat is privé en doet pijn. Kan ik nu in vrede verder leven? #hoeboeiendishetallemaal?”, laat Jill weten op haar Story.

Bekijk *HIER* de Instagram Story van Jill.

Bron: Shownieuws I Beeld: ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f702cf755d20', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });