Temptations Angela over relatiebreuk: ‘Dat was een gevoelig punt’

Het sprookje is over...

Lees ook

Angela deed met vriend Chris mee aan Temptation Island om haar vertrouwensissues uit de weg te ruimen. Dat lukte, want ze slaagden met vlag en wimpel. Toch zijn de twee niet meer samen. Gisteren liet Angela weten dat ze na acht jaar een punt achter hun relatie hebben gezet. Wij spraken haar vlak voor de breuk, waarin ze al aangaf dat er issues waren…

Ups en downs

"We hadden al een jaar wat moeilijkheden in onze relatie. We hebben geprobeerd om er aan te werken en na Temptation voelde onze relatie zelfs beter dan ervoor", liet ze via Instagram weten. Aan Grazia vertelde ze: "Natuurlijk hebben we nog steeds onze ups en downs, maar ik denk dat onze relatie wel sterker is geworden."

Lees ook: Temptations Angela klapt uit de school over vreemdgaan

Gevoelig punt

Dat bleek niet het geval, want al snel kwamen de problemen terug. Aan Grazia laat ze weten dat trouwen één van die dingen was. "Ik was er een paar jaar geleden al klaar voor. Maar Chris twijfelde nog een beetje, dus dat was een gevoelig punt", vertelt ze. "Voor kinderen vind ik het te vroeg. Ik ben nog met te veel bezig, en wil pas aan kinderen beginnen als ik het gevoel heb dat ik er écht klaar voor ben en ook bereid ben om dingen op te geven."

Lees ook: Temptations Angela: 'Ik ben ook gaan huilen en heb hem uitscholden, zo woest was ik'

En Sam?

Tijdens Temptation liet ze zich niet verleiden, maar was ze wel héél close met verleider Sam. Speelt er meer? "Sam en ik zijn echt heel dik en spreken elkaar bijna dagelijks. Maar op tv kwam alles veel romantischer over dan het werkelijk was."

Een relatie met Sam zit er dan ook niet in. "Geen van de verleiders was echt mijn type. Ik kijk niet alleen naar het uiterlijk of innerlijk, maar naar het totaalplaatje, en er zat voor mij niemand bij die dat had. Sam is echt een heel leuke jongen, maar zelfs als ik niet met Chris was geweest, zou ik geen relatie met hem starten, het was puur vriendschappelijk."

Tekst: Jill Waas | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook