Temptations Amber: ‘Dat heeft voor spanningen tussen mij en Arda gezorgd’

Oeii...

Lees ook

Arda begon het Temptation Island-avontuur met zijn ex-vriendin Elke, ging vreemd met Eline en eindigde met verleidster Amber. De twee vielen eenmaal terug in België als een blok voor elkaar en wonen zelfs al samen. Amber klapt nu uit de school over hun relatie.

Gevoelens

Hoewel Arda in Temptation Island het bed deelde met verleidster Eline, had hij een misschien nog wel een betere klik met Amber. Andersom was dat ook zo. "Ik merkte dat ik echte gevoelens voor hem kreeg", vertelt Amber.

"Mijn moeder had haar twijfels bij mijn deelname, ze weet dat ik makkelijk verliefd word. Ze vreesde dat ik gekwetst zou worden voor het oog van honderdduizenden kijkers. Met haar woorden in gedachten heb ik toen heel bewust een stap teruggezet", legt ze uit.

Lees ook: Zien we Arda straks weer in Temptation Island met Amber?

Twijfels

"Op tv kwam het over alsof Arda mij voor Eline heeft laten staan, dat zij dus de strijd om hem had gewonnen. Maar nu weet iedereen wel beter", gaat ze verder.

Het was voor Amber wel pijnlijk om te zien hoe snel Arda zich overgaf aan Eline's verleidingskunsten. "Ik wist, natuurlijk, dat Arda seks had gehad met Eline, maar om die beelden dan maanden later op tv te zien, terwijl we samen in de zetel zaten… Ik vond dat héél moeilijk en het heeft voor spanningen tussen ons gezorgd. Maar die trokken snel weg."

Daten

Pas een maand na de opnames begonnen de twee te daten. "Op onze eerste date zijn we samen gaan fitnessen in Hasselt. Ik ben die nacht bij Arda blijven slapen. Ik in zijn bed, hij in de zetel. Pas na onze derde date hebben we voor het eerst gekust. Arda is in de fout gegaan op Temptation Island, maar ik ben er zeker van dat hij in het echte leven wél trouw is", aldus de verleidster.

Bron: Lovereality | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook