doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Winning Wednesday: 9x de Intuition of Intuition Complete-scheermes van Wilkinson t.w.v. €33

It's Wednesday, winning Wednesday!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Winning Wednesday: 9x de Intuition of Intuition Complete-scheermes van Wilkinson t.w.v. €33

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 9x een Wilkinson Intuition of Wilkinson Intuition Complete t.w.v. €33 weg.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Wilkinson scheermesjes

Nu de zomer offish een feit is en de temperaturen omhoog schieten, is het tijd voor korte jurkjes en zwierige rokjes. En dat betekent voor veel vrouwen: snel nog even de benen scheren.

Met de scheermesjes van Wilkinson heb je daar in ieder geval geen omkijken meer naar en loop je deze zomer gegarandeerd met gladde, shiny benen rond. En dat niet alleen. Ook alle andere zones zijn met deze Wilkinson scheermesjes no problemo.

Intuition en Intuition Complete

Zo heeft de Intuition Complete een slanke scheerkop met vijf Skin Perfect-mesjes, waardoor je nu nog gemakkelijker bij alle lastig bereikbare, intieme plekjes komt.

De Intuition, de 3-in-1 beautytool, reinigt, scheert en hydrateert je huid, waardoor scheerschuim tot de verleden tijd behoort. De vier ultradunne mesjes hebben een beschermende strook die de kans op scheer- en snijwondjes verkleint.

Win, win, win!

Kunnen jouw benen wel de nodige verzorging gebruiken? Dan hebben we goed nieuws! Grazia mag namelijk 9x een Intuition of de Intuition Complete (incl. vier scheermesjes om de zomer door te komen) t.w.v. €33 weggeven.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen - vergeet niet om aan te geven welk scheermes jouw voorkeur heeft - en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

*Voorwaarden: deze actie loopt t/m 14 juli.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');