Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

BEAU kan opnieuw op veel kritiek rekenen

Toch niet zo'n goed idee..

BEAU kan opnieuw op veel kritiek rekenen

Vanwege de zomerse temperaturen besloot Beau van Erven Dorens zijn talkshow BEAU vanaf deze week in de buitenlucht te presenteren. Al blijkt dit achteraf gezien toch niet zo'n heel goed plan.

Herrie

Het was de bedoeling om de uitzending op te nemen op het terras van dierentuin Artis. Uiteindelijk vindt de setting pal aan de Plantage Middenlaan plaats, en laat dat nou niet een van de rustigste wegen van Amsterdam zijn.

Zo kwam er iedere vijf minuten wel een tram of scooter voorbij, wat voor veel irritante achtergrondgeluiden tijdens de uitzending zorgt.

Lees ook: Drastische verandering bij late night talkshow BEAU

Reacties

Het buitenexperiment valt dan ook niet in goede aarde bij de kijkers. Zo tweette iemand: "Ik denk niet dat #Beau morgen weer buiten zit. Om de 3 minuten een totaal shot om te laten zien dat er tram voorbij komt om de herrie te verklaren."

Sommige kijkers konden het gesprek door alle ruis ook niet helemaal volgen. "Sorry wat zeg je? Tram 14 kwam even langs."

De presentator had zelf ook al snel door dat het presenteren van een talkshow in de buitenlucht niet het beste idee was, dus waarschijnlijk wordt er nu gezocht naar een wat rustigere locatie zonder voorbijkomende scooters en trams!

Bron: Televizier I Beeld: BSR,Twitter