Kim Kardashian shockeert volgers

Wow!

Lees ook

Kim Kardashian postte gisteren een filmpje op Instagram van een jaar geleden waarop haar lichaam te zien is met een korset om. Enne, dit was flink even schrikken voor de followers van de realityster.

Foto

Kim schrijft onder het filmpje: "Ik heb dit net in mijn telefoon gevonden tijdens mijn speciale reis naar Londen vorig jaar om Mr. Pearl te ontmoeten", aldus de realityster.

"Ik droeg zo'n korset voor het Met Ball voor mijn Camp-look, maar het korset was die nacht misplaatst en ik wilde niet dat het zo slecht bewaard bleef voor mijn archief, dus ik vloog naar Londen om er nog een te laten maken."

Lees ook: Oeps: Kim Kardashian betrapt op photoshop-fail

Reacties

Het filmpje was voor de followers van Kim even schrikken en er wordt dan ook massaal op gereageerd.

"Ik weet niet waar ze het allemaal over hebben, maar dit ziet er heel eng uit. Ze is van nature een mooi meisje, maar al deze "verbeteringen" – zeer onevenredig." en "Kom op iedereen dit kan niet normaal of comfortabel zijn, stop met het sturen van de verkeerde boodschap naar een jonge vrouw die schade kan aanrichten aan haar lichaam", luiden enkele reacties.

Toch zijn er ook nog enkele positieve reacties op het lichaam van Kim. Zo reageert Khloe Kardashian met "Dit is insane!" en Manfred Thierry Mugler reageert met "Rondingen, rondingen, rondingen. Verliefd!".

Bekijk hieronder het filmpje!

Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook