Love is Blind-deelnemer Mark betrapt: hij ging met meerdere vrouwen tegelijk

Wat?!

Lees ook

In Love is Blind gaan verschillende deelnemers opzoek naar hun ware liefde, maar helaas is dat bij deelnemer Mark niet gelukt. Hij en Jessica verbraken hun relatie, waarna hij al snel met deelneemster LC (Lauren Chamblin) aan het daten sloeg. Echter was LC niet de enige vrouw met wie hij op dat moment close was…

Andere vrouw

LC is er via Reddit achter gekomen dat Mark ook nog met een andere vrouw aan het afspreken was. Iemand plaatste daarop een berichtje met daarin de onthulling dat haar collega met Mark aan het daten was.

"Dit is ongemakkelijk, want ik woon in Atlanta en ben sinds mei met hem aan het daten", reageerde Lauren op het berichtje.

Lees ook: Deze Love is Blind-kandidaten kenden elkaar al voor de show

Uit elkaar

"We zijn inmiddels uit elkaar dus ik ben heel blij dat je dit deelt. Dit bespaart me heel veel energie, omdat ik nu niet met een leugenaar hoef te daten", aldus LC als antwoord op het bericht.

In een interview met E! News vertelt de realityster opgelucht te zijn na deze ontdekking. "Het belangrijkste wat ik van de show en relaties uit het verleden heb geleerd, is dat ik het verdien om als een prioriteit te worden behandeld en niet als een optie", aldus LC.

Mark laat zelf weten: "Ik heb een leuke tijd gehad met LC, een paar weken lang, maar in mijn ogen waren we nog niet op het punt van een ‘exclusieve’ relatie. Ik wens haar het beste."

Eerder al

Wat blijkt nu? Dat hij ook tijdens de show, toen hij samen met Jessica was, vreemdging. Een andere Reddit gebruiker laat namelijk weten: "Mark vree met meerdere vrouwen in de gym waar hij trainde, tijdens de show." Jessica reageerde daar weer op met: "Dat is nieuw voor mij, ik wist het maar van één vrouw." Aiii…

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Love is Blind

Laatste nieuws

Zie ook