Zien: Hoogzwangere Mascha Feoktistova deelt nog een laatste bikinifoto

Wauw!

Lees ook

De laatste loodjes zijn aangebroken voor de hoogzwangere Mascha "Beautygloss" Feoktistova. De YouTube-ster kan elk moment bevallen en deelde gisteren een misschien wel laatste kiekje van haar babybuik.

Poppy

Eind januari maakte Mascha en haar man Gregor bekend dat ze in de zomer een dochtertje mogen verwelkomen. "Al jaren hebben we een lijstje vol namen van jongens en meisjes", liet Mascha eerder weten in een vlog. "Voor nu Poppy, maar de officiële naam komt pas als de baby geboren is."

Lees ook: Zien: oude foto Mascha 'Beautygloss' Feoktistova en man Gregor

Bikinifoto

"Hittegolf en ready to pop", schrijft Mascha bij een bikinifoto op Instagram, waarop haar babybuik mooi te zien is. Haar volgers reageren enthousiast en zijn benieuwd wanneer Mascha zal bevallen. "Zo mooi!" reageert Anna Nooshin. "Wat een lekker buikje!" schrijft Victoria Koblenko.

Babyshower

Vorige week deelde Mascha nog een emotioneel Instagram-bericht over een bijzondere babyshower die in het geheim geregeld was door haar vriendinnen.

"Huilen toen ze voor de deur stonden, huilen tijdens het lezen en nu huilen bij het schrijven hiervan. Ik mis de knuffels met vriendinnen zo erg en het is mega gek om deze zwangerschap te ervaren zonder fysiek contact, maar gelukkig Facetimen en appen we allemaal dagelijks en is dit echt oprecht een megabijzondere manier om mijn zwangerschap te vieren", aldus Mascha.

Bekijk de foto hieronder.

Hittegolf en ready to pop ☀️

Een bericht gedeeld door Mascha Feoktistova (@beautygloss) op

Bron & Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook