Nicolette Kluijver beschuldigd van poepen onder bed

Wait, what!?
Nicolette Kluijver beschuldigd van poepen onder bed

Nicolette Kluijver kreeg vanmorgen een apart bericht van de juf van haar zoon Jesse. De vierjarige deed een dusdanig vreemde beschuldiging over zijn ouders, dat de juffrouw niet anders kon dan Nicolette inlichten...

Bericht

"Deze moet ik even met je delen. Zo grappig! Al zuchtend vertelt Jesse dat hij zijn kamer moet opruimen", begint de juf. "Er lag poep onder mijn bed. Mijn mama en papa hebben onder mijn bed gepoept zodat ik mijn kamer wel moet opruimen", aldus de kleine grappenmaker tegen zijn juf.

Lees ook: Nicolette Kluijver ging door angstige periode

Hilarisch

De moeder kan natuurlijk niet anders dan deze hilarische opmerking op Instagram delen. "Wat een heerlijke kinderen hebben jullie toch", vervolgt de juffrouw.

Ook de volgers van Nicolette reageren massaal onder het bericht en vinden het hilarisch. "Geweldig, hoe komt hij erop?" vraagt iemand. En "Hilarisch! Leuke juf ook. Dat ze dat gewoon met je deelt", schrijft iemand anders.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f90f4081f649', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });