Oude bekende keert terug in We Want More

Aha!

Lees ook

De nieuwe zangwedstrijd We Want More is een enorm kijkcijferkanon. Ook gisteren wisten verschillende kandidaten de juryleden en de kijkers thuis te verrassen met hun optredens, waaronder bekende acteur Peter Lusse.

Serie

Peter speelde in de jaren 90 in de populaire serie Vrienden voor het leven, gebaseerd op het liedje van Danny de Munk. De acteur besloot na al die jaren om zijn carrière eens over een andere boeg te gooien, maar zijn comeback verliep toch anders dan gepland.

Lees ook: Jonge kandidaat verbaast juryleden We Want More

Cabaretier

"De mensen die mij nog kennen, denken dat ik acteur ben. Maar dat ben ik helemaal niet, ik ben cabaretier", vertelde hij. "Ik ben van de zomer 60 geworden. En nu sta ik hier, met een carrière van bijna 40 jaar achter m’n reet en mijn hoge leeftijd, als een puber in iets nieuws", legt Peter uit.

Helaas was zijn optreden niet genoeg voor een plek in de volgende ronde. "Dit zal ongetwijfeld heel goed zijn, in het theater, ik snap het alleen niet", stelde jurylid André Hazes. "Als je kijkt naar wat allemaal al geweest is, dan is het niveau heel hoog, waardoor de lat ook heel hoog ligt. Ik denk dat ‘ie voor jou toch te hoog ligt. Ik kon het niet volgen", aldus de zanger.

Bekijk het optreden van Peter hieronder.

Bron: AD | Beeld: YouTube, We Want More

Laatste nieuws

Zie ook