Katy Perry doet schokkende onthulling over donkere periode

Heftig...
Katy Perry doet schokkende onthulling over donkere periode

In een interview met The Sun doet Katy Perry een schokkende onthulling over haar periode na de tijdelijke break-up met verloofde Orlando Bloom in 2017. De zangeres had namelijk in die tijd suïcidale gedachten.

Album

Katy is du moment in blijde verwachting van haar eerste kindje met haar fiancé Orlando. Dit maakte ze in maart bekend in haar nieuwe videoclip Never Worn White.

Lees ook: Babynieuws! Katy Perry en Orlando Bloom krijgen een kindje

Suïcidale gedachten

Hoewel ze sindsdien over the moon is, zat de zangeres daarvoor in een donkere periode. Wat haar op de been heeft geholpen is haar geloof, en daarmee ziet ze haar moeilijke periode nu ook als iets positiefs.

"Het was zo belangrijk voor me om gebroken te zijn, zodat ik mijn heling op een heel andere manier kon vinden. En meer kon zijn dan alleen het hongerige leven leiden van een popster", vertelt ze.

"Dankbaarheid is mijn redding geweest, als ik dat niet ontdekt, dan zou ik me waarschijnlijk gewenteld hebben in mijn neerslachtigheid en waarschijnlijk gewoon gesprongen zijn. Als het nu moeilijk wordt, loop ik rond en zeg ik tegen mezelf dat ik dankbaar ben, ook als ik in een vreselijk humeur ben."

Bron: Weekend I Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f953bb215287', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });