Temptations Arda en Amber kondigen groot nieuws aan

Zou het?
Temptations Arda en Amber kondigen groot nieuws aan

Na Temptation Island vond deelnemer Arda zijn liefdesgeluk, niet zonder slag of stoot, bij verleidster Amber. Het koppel laat er dan ook geen gras over groeien en ze hinten via het Instagramaccount van Arda op groot nieuws.

Foto

Arda deelt op Instagram meerdere kiekjes van zichzelf waarop hij heel blij kijkt. "Er is wat groots op komst! Wat denken jullie?", schrijft hij erbij.

Waar het hier precies om gaat, is niet bekend, maar zijn liefje Amber kan in ieder geval niet wachten, zo schrijft ze in de reacties van haar vriend. Hmm..

Lees ook: Temptations Amber: 'Er is nog een heel verhaal van ná Temptation Island dat niet iedereen kent'

Kinderwens

In de comments speculeren followers er dan ook lekker op los, maar één specifiek gerucht komt wel heel vaak terug. Amber zou, als we de reacties moeten geloven, zwanger zijn van Arda.

Eerder lieten Amber en Arda al weten erg gelukkig te zijn samen en ze spraken onlangs al over een trouw- en kinderwens.

Ook liet ze weten zich geen derde keus te voelen na Elke en Eline, zo vroegen sommige followers zich op Instagram af. “Nee, want er is nog een verhaal van ná Temptation dat niet iedereen kent”, laat de verleidster op Instagram weten.

Bekijk hieronder de Instagram-post van Arda.

Bron: Love&reality I Beeld: Temptation Island, Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f97963127969', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });