Dave Roelvink over 'nieuwe liefde': 'Ik ben uit eten geweest met een meissie'

"Dat opgespoten gebeuren hoeft van mij niet"
Dave Roelvink over 'nieuwe liefde': 'Ik ben uit eten geweest met een meissie'

Dave Roelvink en Julia Mekkes zijn alweer een tijdje uit elkaar. Wij spraken hem over zijn nieuwe, single leven en de liefde. Want dat was groot in het nieuws: Dave zou een nieuwe vriendin hebben.

Single

De twee leken de perfecte tegenpolen; de flierefluitende losbol en bloedmooie strafrechtadvocate. Julia en Dave vormden the perfect couple op Instagram, ze kochten samen een huis, namen samen een hond, Klaas. Terwijl ze nog middenin de verbouwing zaten, maakten ze eind 2019 bekend uit elkaar te gaan na drie jaar ‘vol hoge pieken, maar ook enkele diepe dalen’. Sinds de break-up gaat Dave, net als Julia overigens, als single door het leven.

"Toen ik bij mijn moeder wegging, ben ik meteen gaan samenwonen. Dit is voor het eerst dat ik op mezelf woon in mijn leven, maar dat gaat goed. Het begint te wennen", vertelt hij.

Lees ook: Dave Roelvink voor het eerst openhartig over sexschandaal

Daten

Dave is inmiddels wel weer aan het daten geslagen. "Ik ben uit eten geweest met een meissie en ik heb een filmpje op Instagram gezet met haar naast me in de auto. Meer is het niet. Het was gezellig, maar daar is het bij gebleven."

Er is geen sprake van een relatie, zoals in het nieuws wordt gebracht. "Ik had wat andere dingetjes aan mijn hoofd, dus ik heb het even on hold gezet. Wie weet spreken we nog een keer af, dat zie ik allemaal wel. Ik ben ook niet heel erg op zoek, hè. Als ik een leuke klik met iemand heb, ga ik een hapje eten. Wordt het wat, helemaal goed. Wordt het niets, ook prima. In principe ben ik nog helemaal op de markt."

Zie ook: Dave Roelvink zonder neptanden

Natural beauty

Dave weet wel wat hij zoekt in een vrouw, daar is hij heel duidelijk in. "Ik hou van een natural beauty. Niet te veel make-up, iemand die gewoon lekker knap van zichzelf is. Dat opgespoten gebeuren hoeft van mij niet. Toen ik achttien was vond ik dat de shit, maar daar ben ik nu wel overheen. Qua innerlijk zoek ik een lieve, betrouwbare vrouw met humor. Als dat goed zit, ben ik al gauw tevreden."

De dj laat het allemaal op zich af komen. "Ik heb het ontzettend leuk gehad met Julia, maar ik kan ook het ook best nog een keer leuk hebben met een andere vrouw. Daar maak ik me geen zorgen over."

Het hele interview lees je in de nieuwe Grazia die nu in de winkel ligt.

Teskt: Anette de Vries | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f708c19dc897', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });