Winning Wednesday: de Sienna bag van Bianca Medaglia t.w.v. €390

It's Wednesday, winning Wednesday!

Lees ook

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we de Sienna bag van Bianca Medaglia t.w.v €390 weg.

Nooit genoeg tassen

Net zoals met schoenen kun je ook van tassen eigenlijk niet genoeg hebben. Bij iedere outfit hoort immers een bijpassende tas, toch? En nu het dan eindelijk zomer is, mag ook een knallende kleur niet ontbreken. Het Amsterdamse tassenmerk Bianca Medaglia has got you covered!

Bianca Medaglia

Bianca Medaglia kenmerkt zich door een elegante stijl die heel tijdloos is, waardoor jouw tas over heel wat jaren nog steeds stylish is. "Ik kies voor een kleurenpallet dat eigentijds is maar wel tijdloos kan zijn. Mijn tassen moeten favoriet worden voor lange tijd", aldus de ontwerpster herself.

De lijn is compact en bestaat uit een viertal modellen gemaakt van de mooiste Italiaanse en Spaanse leersoorten, voorzien van subtiele, metalen details. De handtassen van Bianca Medaglia worden ambachtelijk gemaakt door een Portugees familiebedrijf.

De Sienna bag is op meerdere manieren te dragen en dus voor iedere gelegenheid geschikt. Zo draag je 'm tijdens het shoppen bijvoorbeeld crossbody, en draag je 'm tijdens een romantisch diner als clutch. Daarnaast krijg je er een passende dustbag bij, zodat je jouw tas altijd goed beschermd kunt opbergen.

Win, win, win!

Kun jij niet wachten om de Sienna bag aan je tassencollectie toe te voegen? Dan hebben we goed nieuws! Grazia mag namelijk de Sienna Bag van Bianca Medaglia t.w.v. €390 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

*Voorwaarden: deze actie loopt t/m 21 juli

Laatste nieuws

Zie ook