Ook deze celeb ziet het presidentschap wel zitten

Aha!
Ook deze celeb ziet het presidentschap wel zitten

Het is de afgelopen dagen onderwerp van gesprek: wie wordt, wanneer het voor president Trump ophoudt, de nieuwe president van Amerika? Na Kanye West laat nu ook Paris Hilton via een kiekje op Instagram weten dat ze het leven als president wel ziet zitten.

Foto

Paris deelt op haar Instagram een kiekje van zichzelf voor het witte, of uhm roze, huis in Amerika. Op de foto staat de tekst: Paris for president. "#PresidentParis I like the sound of that. #Thatshot #MakeAmericahotagain", schrijft ze onder het kiekje.

Ondanks dat het hier om een grapje gaat, kan de blondine op veel positieve reacties rekenen. Zo reageert Meghan Trainor met "Please" en laat Kris Jenner allemaal hartjes onder de foto achter.

Lees ook: Zien: zo zag Paris Hilton er als tiener uit

President

Paris is echter niet de enige die zich uitlaat over het presidentschap. Ook rapper Kanye liet gisteren via Twitter weten dat hij het wel ziet zitten om de nieuwe president van Amerika te worden.

"We moeten ons nu de belofte van Amerika realiseren door God te vertrouwen, onze visie verenigen en aan onze toekomst te bouwen. Ik ben presidentskandidaat", schreef hij in zijn tweet.

Dit bericht bekijken op Instagram

#PresidentParis โœจ๐Ÿ’•๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ๐Ÿ’•โœจ I like the sound of that.๐Ÿ˜‰ #ThatsHot ๐Ÿ”ฅ #MakeAmericaHotAgain ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ

Een bericht gedeeld door Paris Hilton (@parishilton) op

Bron: RTL Boulevard I Beeld: BSR, Instagram, Twitter

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f326df6d97bf', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });