Dit is wanneer April, May en June op Videoland staat

Yes!

Lees ook

Fans van de populaire Nederlandse film April, May en June opgelet! Na het grote succes van de film heeft Videoland aangekondigd dat deze film binnenkort ook bij hun op de streamingsdienst te zien zal zijn.

Hint

Videoland maakt dit leuke nieuws bekend door middel van een filmpje op Facebook. "Het beste nieuws van je dag", schrijft de streamingsdienst onder de video.

De film gaat over de drie halfzussen April (Linda de Mol), May (Elise Schaap) en June (Tjitske Reidinga). De zussen kunnen niet mét, maar ook niet zonder elkaar. Ze zien elkaar weinig, omdat ze allemaal een eigen leven hebben. Hier komt echter op drastische wijze verandering in als hun moeder Mies (Olga Zuiderhoek) een moeilijke beslissing neemt.

Lees ook: Speelt Elise Schaap ook in nieuwe film Linda de Mol?

Release

Voor fans was deze aankondiging geen verrassing. Videoland kwam afgelopen weekend namelijk ook al met een hint op Instagram. "Deze bioscoophit komt naar Videoland. Hints zijn verstopt in onze posts van de afgelopen maanden."

Toch moeten we nog heel even geduld hebben totdat we de film ook echt op videoland kunnen bingewatchen. De streamingsdienst laat namelijk weten dat de film vanaf 19 augustus te zien zal zijn.

Het beste nieuws van je dag! 😍

Geplaatst door Videoland op Maandag 6 juli 2020

Bron: Superguide I Beeld: April, May en June, Facebook

Laatste nieuws

Zie ook