Déze De Bachelorette-kandidaat brengt eigen boek uit

Heftig!

Lees ook

Bij De Bachelorette-kandidaat Boy is het leven niet altijd over rozen gegaan. Zo kreeg hij op zijn 25e teelbalkanker. Door deze gebeurtenis heeft hij een e-book geschreven, wat hij deze week uitbrengt.

Depressie

Het boek heet van Sh*t naar Fit Mindset, iets wat zijn leven perfect beschrijft. "Ik zat niet lekker in mijn vel, maar ook mentaal liep ik behoorlijk vast. Ik heb te maken gehad met kanker en al deze gebeurtenissen bij elkaar zorgde ervoor dat ik in een depressie kwam."

Boy vertelt ook over het heftige moment dat hij bij zichzelf ontdekte dat hij kanker had. "Ik was aan het douchen en ik voelde het. Dus ik ben naar de dokter gegaan en twee dagen later lag ik onder het mes."

Lees ook: De Bachelorette's Boy openhartig over dochter

Boek

Na de operatie is alles goed gekomen met Boy. "Ik ben nu ruim vijf jaar kankervrij en dan is het gewoon je systeem uit en is de kans klein dat het terugkomt." Hij besloot daarna ook het roer compleet om te gooien en te gaan werken aan zijn depressie.

Hierover lees je alles in het e-book wat hij nu uitbrengt. "Mijn transformatie wil ik met andere mensen delen. Ik wil andere laten zien dat het kan en hoe het kan."

Bekijk *HIER* het hele interview met Boy.

Bron: Shownieuws I Beeld: De Bachelorette

Laatste nieuws

Zie ook