Anna Nooshin reageert op commotie rondom opening Instagram-experience

Anna reageert op alle ophef.

Lees ook

Na de grote opening van het museum The Upside Down Amsterdam kreeg Anna Nooshin veel kritiek over zich heen, omdat ze zich tijdens de perslunch niet aan de coronamaatregelen zou hebben gehouden. Ze reageert nu zelf op de kritiek via haar YouTube-kanaal.

Video

De commotie rondom het museum is ontstaan nadat er filmpjes verschenen in de media van het museum waar de opening samen met BN'ers werd gevierd. Hierop was te zien dat er geen rekening werd gehouden met de 1,5 meter maatregel.

Anna laat weten dat ze beseft dat ze bepaalde dingen anders had moeten aanpakken. "Ik weet nu meer dan ooit hoe groot de rol is van iemand die in het publieke oog staat en dat ik altijd het goede voorbeeld moet proberen te geven."

Lees ook: Anna Nooshin gaat voor blonde coupe

Evenement

Ook vertelt Anna hoe ze haar avond met de BN'ers ervaren heeft. "Wat betreft het evenement, ook al zijn het allemaal vrienden, mensen die ik goed ken en waren we nog niet officieel open, blijkt maar weer voor mij persoonlijk dat ik dat nog wel is in het dagelijkse leven vergeet."

Hiermee doelt ze op het feit dat er veel ogen op je gericht zijn en daarmee het goede voorbeeld moet geven. "Ik moet daar dan ook meer verantwoordelijkheid voor nemen."

Ze biedt dan ook haar oprechte excuses aan. "Ik heb er ontzettend veel van geleerd. Ik voel mij ontzettend dom, maar weet dat ik in de toekomst ga proberen een beter voorbeeld te geven."

Bekijk hieronder de hele video van Anna.

Bron&Beeld: YouTube, BSR

Laatste nieuws

Zie ook