Oeps: Nicolette van Dam loopt een week voor schut dankzij man Bas Smit

Aha!

Lees ook

Nicolette van Dam deelt op haar Instagram Stories een filmpje waarin blijkt dat haar grote liefde Bas Smit op een wel erg speciale manier zijn liefde aan de blondine wilde laten blijken.

Filmpje

In de Instagram Story is te zien dat Nicolette een flinke zuigzoen van Bas heeft gekregen. "Week voor lul, omdat hij zo nodig voor het eerst een zuigzoen wilde geven", schrijft ze erbij.

Een paar uur later deelt ze nog een filmpje waarin ze tandpasta op de zuigzoen heeft gesmeerd. Deze tip had ze van een follower gekregen. "Ziet er heel goor en apart uit." In het volgende filmpje is te zien dat ze het er weer afgehaald heeft. "Nou, heeft echt geholpen! #not."

Lees ook: Chaos bij gemeente Amsterdam na uit de hand gelopen grap Bas Smit

Kinderen

Eerder postte Nicolette nog een foto op Instagram waarop ze haar kleine nichtje de fles geeft. "Heerlijk zo met ons kleine nichtje Stevie! Wat gaat het hard als ik dan naar onze grote meiden kijk", schreef ze bij de foto.

De blondine kon dan ook op veel positieve reacties rekenen en ook manlief Bas reageerde. "Zullen we…", schreef hij. Zou hij hiermee hinten op nog een baby? Volgers leken het in ieder geval wel te weten. "Nog eentje dan", reageerde iemand. "Nog eentje om het af te leren dan", schreef iemand anders.

Bekijk *HIER* de Instagram Stories van Nicolette.

Bron&Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook